Typisch Texelse Producten

Onze Typisch Texelse Producten – Deel 1

In onze webwinkel verkopen we de heerlijkste Texelse streekproducten en het leek me dan ook erg leuk om de aankomende weken deze Texelse delicatessen eens onder de aandacht te brengen en hier wat meer over te vertellen.

Want als je op zoek bent naar echt typisch Texelse Producten, dan ben je bij ons aan het goede adres. In de webwinkel verkopen we zo veel mogelijk producten van het eiland, zodat je die samen online kunt bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een Texels producten pakket samen te stellen. Hiervoor bestel je eenvoudig een leuke mand of houten kist en kies je zelf de Texelse producten uit om die te vullen.

Texelse Producten bestel je eenvoudig online in onze webwinkel

We hebben zo veel mogelijk Texelse producten in ons assortiment opgenomen, zodat deze makkelijk online te bestellen zijn. Alle bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden met PostNL of DHL! Wij hebben geen fysieke winkel op het eiland maar door online te bestellen, heb je het dus nog de volgende dag in huis!

Koffie van de Texelse Branding

Wij zijn erg trots om de Texelse Koffie te verkopen van de Texelse Branderij. Evert van de Texelse Branding is een echte kenner op het gebied van koffie en brandt de heerlijkste koffiebonen en zet de lekkerste koffie in zijn winkel. Je kunt bij hem ook heerlijk zitten met uitzicht op de ‘Wezentuin’ in Den Burg. De Texelse Branding is dus zeker een bezoekje waard en wie niet kan wachten om de Texelse koffie op het eiland te proeven, bestelt het hier online.

Texelse Chocolade van Chocolaterie Texel

We hebben al bijna vanaf de start van onze webwinkel in 2011 de Texelse Chocolaterie in ons assortiment. En hoe leuk om te vertellen dat onlangs de chocolaterie is overgenomen door een nieuwe, jonge onderneemster. Esmay heeft het stokje onlangs overgenomen van Lia en Nanne-Jan en maakt de lekkerste chocolade met een leuk Texels thema!

Texelse Kaas van Wezenspyk

De meeste mensen die wel eens op Texel zijn geweest, hebben ook de Kaasboerderij van Wezenspyk bezocht. In de Texelse Kaasboerderij kun je een leuke rondleiding krijgen door de kaasfabriek en zelf zien hoe deze Texelse kaas wordt gemaakt. Daarnaast is in 2023 de winkel van Wezenspyk verbouwd en kun je alle heerlijke kaassoorten ter plekke proeven en kopen. Binnenkort geen tripje naar Texel op de planning staan? Bestel de Texelse Kaas hier online!

En oh ja! De Texelse Mosterd van mosterdmakerij Texel valt heerlijk met de kaas te combineren, maar daar schrijf ik volgende keer meer over!