Schapenvacht SALE! Klik hier

Vachten & Wolproducten

De beste wol, en dus ook de beste wolproducten, komt natuurlijk van Texel. In onze webshop vind je een groot assortiment aan Texelse wolproducten, schapenvachten en lamsvachten van de hoogste kwaliteit. Met het kenmerk ‘Echt Texelaar Product’ garanderen we dat deze van het schapenras de Texelaar zijn. Ontdek de mooiste schapenvacht, de lekkerste sloffen en al het moois dat Texel te bieden heeft gemakkelijk in onze webshop. Ook medicinale schapenvachten en prachtige vloerkleden vind je in onze collectie.

Koop 2 schapenvachten en ontvang een wolkam t.w.v. €14.95 geheel GRATIS!

Producten 1-12 van 149

Van hoog naar laag sorteren
 1. Medicinale schapenvacht met lang haar - Ongeschoren medicinale schapenvacht - schapenvacht voor in stoel - Texelse medicinale schapenvachten
  Sale
  Verlanglijst
  Medicinale schapenvacht XL - lang haar
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 67,95 Normale prijs € 79,95
 2. Licht beige schapenvacht voor in stoel of bank. Texelse schapenvacht kopen. Snelle levering!
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse schapenvacht licht beige
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 74,00 Normale prijs € 79,95
 3. Texelse schapenvachten gekleurd beige
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse schapenvacht beige
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 74,00 Normale prijs € 79,95
 4. Texelse schapenvacht - wit / naturel - Super Size
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse schapenvacht - naturel / wit | Super Size ± 125-75 cm
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 79,59 Normale prijs € 90,00
 5. Medicinale lamsvacht met lang haar
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse Medicinale lamsvacht - lang haar
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 69,95
 6. Texelse schapenvacht licht bruin - schapenvacht voor over stoel - Licht bruine schapenvel
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse Schapenvacht Licht Bruin
  Speciale prijs € 74,00 Normale prijs € 79,95
 7. Skéépe's wandel van Texel - Blaren, voet en huidproblemen worden verzorgd met deze lanoline wol
  Verlanglijst
  Wandelwol van Texelse schapenwol
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 9,95
Pagina
per pagina

 

Wat is er zo bijzonder aan Texelse wol?

Wol van Texel is echt bijzonder. Het eiland kent zo’n 20.000 schapen, die heerlijk in de groene wei staan te grazen. Zij zijn de ware leveranciers van onze Texelse wolproducten en vachten. De wol van Texelse schapen is uitzonderlijk zacht en isolerend. Dat komt omdat de schapen lekker buiten mogen staan en kunnen genieten van de frisse wind en de zeelucht. Hierdoor maken ze meer wolvet (oftewel lanoline) aan, wat ervoor zorgt dat hun vacht en wol een unieke textuur krijgt. De vachten en Texelse wolproducten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit: die vind je nergens anders! De Texelse wolproducten die je in onze webshop vindt zijn afkomstig van schapen die echt op het eiland hebben geleefd.

Texelse wolproducten

Van die schapenvacht kun je de mooiste dingen maken. Denk aan Texelse wolproducten zoals comfortabele sloffen, maar ook medicinale schapenvachten die gewrichtspijn tegengaan, en decoratieve vachten in allerlei kleuren. Ook vloerkleden van verschillende schapenvachten aan elkaar hebben we in onze collectie. Onze vachten zijn van hoge kwaliteit en gaan met de juiste verzorging jarenlang mee. Die hoogwaardige kwaliteit vind je alleen op Texel.

Welke Texelse wolproducten hebben wij in huis?

Bij Texelse Producten vind je allerlei wolproducten. Van Texelse wol kun je namelijk de mooiste dingen maken. Een klein greepje uit ons assortiment:
 • Heerlijk warme sloffen in verschillende kleuren.
 • Comfortabele hielbeschermers uitgerust met schapenvacht.
 • Vloerkleden van schapenvacht.
 • Vachten speciaal voor baby’s (bijvoorbeeld voor in de buggy).
 • Schapenvachten in allerlei kleuren en maten. Wat dacht je van een schapenvacht in het bruin?

Genieten van warme sloffen van Texelse wol

De wol van Texelse schapen is bij uitstek geschikt om heerlijke sloffen van te maken. Die voelen zacht aan en zitten lekker. De zilte zeelucht op het eiland zorgt ervoor dat de wol goed isolerend is, maar tegelijkertijd ook ventilerend werkt. Daardoor kun je sloffen van Texelse wol in elk seizoen dragen. In de winter houden ze je voeten comfortabel warm, terwijl ze in de zomer juist luchtig en fris zijn. Ook zijn ze vochtregulerend en gaan ze door de leren onderzool lekker lang mee. Onze sloffen en andere Texelse wolproducten zijn gemaakt van 100% zuiver scheerwol van hoge kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in mooie kleuren, van zwart tot wit en bruin.

Texelse wol en producten online kopen

Vanuit onze webshop kun je al het moois dat Texel te bieden heeft vanuit je luie stoel bestellen. We leveren onze producten door heel Nederland, waardoor je met onze Texelse wolproducten kunt genieten van de sfeer van het Waddeneiland. Ook andere mooie producten en delicatessen van het eiland zoals fenegriek kaas vind je bij Texelse Producten. Plaats je je bestelling vóór 15:00 uur op een werkdag, dan zorgen we ervoor dat je bestelling nog diezelfde dag ingepakt wordt en op de post gaat. Dat zorgt ervoor dat je overal in Nederland snel van de mooiste Texelse wolproducten kunt genieten. Heb je een vraag over onze producten of een bestelling? Neem dan gerust even contact met ons op!