Schapenvacht SALE! Klik hier

Texelse Wollen Sloffen

Pantoffels en Sloffen

Sloffen zijn heerlijk om binnenshuis te dragen. Texelse sloffen zijn een echt ambachtelijk product, en dat voel je. Elke slof is gemaakt van 100% Texels scheerwol, die van hoge kwaliteit is. De wol is zowel isolerend als luchtig, waardoor Texelse sloffen je voeten goed warm kunnen houden en terwijl ze tegelijkertijd lekker fris blijven. Schapenwol is een duurzaam en natuurlijk product dat met goede zorg lang mee kan gaan. In onze webshop vind je een mooi assortiment aan Texelse sloffen in verschillende kleuren en maten. Haal dus snel een set in huis en geniet van de kwaliteit die Texel te bieden heeft.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sloffen wol Texel
  Verlanglijst
  Texelse wollen sloffen wit
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 24,95
 2. wollen sloffen grijs texel
  Verlanglijst
  Texelse wollen sloffen grijs
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 24,95
 3. Warme wolle sloffen hoog - Zwart
  Verlanglijst
  Texelse wollen sloffen zwart
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 24,95
 4. Chaussons chauds en laine beige haute Texel
  Verlanglijst
  Texelse wollen sloffen Beige
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 24,95
per pagina

 

Het mooie van Texelse sloffen

De Texelse schapen genieten van een heerlijk buitenleven met de meeste zonuren van Nederland. Kom je wel eens op Texel, dan heb je ze vast op het land zien staan. Ze voorzien het eiland van heerlijke delicatessen, zoals Wezenspyk kaas. De schapen staan het hele jaar door lekker buiten in de wei te genieten van de zilte zeewind en het lekkere gras. Dat fijne leven zorgt ervoor dat hun wol van uitzonderlijk hoge kwaliteit is. Schapenwol van Texelse schapen bevat namelijk een grote hoeveelheid wolvet (ook wel lanoline genoemd), wat ervoor zorgt dat de wol zowel zacht als luchtig is. Dat maakt scheerwol een uitstekende grondstof om Texelse sloffen van te maken. De sloffen houden je voeten lekker comfortabel warm, maar niet té warm. Je kunt schapenwollen sloffen van Texel daardoor het hele jaar lang dragen.

Schapenwollen sloffen van Texel

Texel telt wel zo’n 20.000 schapen. Die leveren bij elkaar een hoop wol op, want elke zomer moeten ze van hun warme jasje worden ontdaan. Van dat wol worden dan weer de mooiste producten gemaakt, zoals wollen pantoffels en natuurlijk de zachtste Texelse sloffen. Die sloffen zijn uitgerust met een leren onderzool, waardoor ze extra lang meegaan en lekker lopen. Ook zijn ze vochtregulerend, waardoor ze goed comfort bieden. Ze zijn lekker koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Dat maakt dit mooie Texelse product een echte aanwinst voor in huis.

Wat kun je allemaal van Texels schapenwol maken?

 • Comfortabele schapenwollen sloffen van Texel, natuurlijk!
 • Op een decoratieve of medicinale schapenvacht kun je heerlijk liggen.
 • Schapenwol-crème is goed voor de verzorging van een droge huid,
 • en nog meer Texelse wolproducten

Online Texelse sloffen kopen

Je kunt je Texelse sloffen op het Waddeneiland kopen, maar Texelse producten zorgt ervoor dat je ook online makkelijk de mooiste ambachtelijke producten kunt bestellen. Al onze producten hebben het keurmerk ‘Echt Texels Product’, waardoor je zeker weet dat je voor kwaliteit kiest. We bezorgen door heel Nederland, waardoor je je nieuwe Texelse sloffen snel in huis hebt. Dat is wel zo makkelijk. Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur, dan zorgen we er zelfs voor dat je pakketje nog diezelfde dag op de bus gedaan wordt. Zo kun je ook thuis genieten van de lekkerste en mooiste Texelse producten. Heb je vragen over je bestelling? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!