BLACK FRIDAY SALE! Klik hier

Texelse Wolproducten

Rechtstreeks van de Texelse boerderijen.

Overige Wolproducten en Accessoires

Verschillende wolproducten die allemaal gemaakt zijn van onze prachte wol van de Texelaar. Dit unieke schapenras staat bekend om zijn hoge kwaliteit schapenwol; een mooie kans voor ons om daar de mooiste producten van te maken. En nog duurzaam ook!
Daarnaast hebben we ook verschillende accessoires die helpen bij het gebruik en onderhoud van je schapenvacht. Zo hou je je schapenvacht extra lang mooi.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Schapenwol kamp voor schapenvacht - Skeepe
  Verlanglijst
  Wolkam / Kam voor schapenvacht - Skeepe
  Waardering:
  100%
  € 14,95
per pagina

 

Texelse Wolproducten & handige Accessoires voor je schapenvacht

Producten gemaakt van onze Texelse wol

Wol is zo'n veelzijdig product, dat je er heel veel dingen van kunt maken. We hebben dan ook verschillende producten die allemaal gemaakt zijn van onze prachtige Texelse wol. Ben je dus opzoek naar pantoffels, sokken of bijvoorbeeld drogerballen, die niet synthetisch zijn maar gemaakt van duurzame wol, dan zit je bij Texelse Producten aan het juiste adres!.

Handige hulpmiddelen om je schapenvacht mooi te houden en te verzorgen

Het is logisch dat je je schapenvacht gebruikt want daar is hij natuurlijk voor bedoelt. Je vacht heeft dan alleen ook soms wat verzorging nodig. Denk hierbij aan het af en toe borstelen met onze wolkam, of netjes opbergen of wassen in de speciale opberzak. Wij blijven altijd nadenken over hoe je je schapenvacht zo lang mogelijk mooi houdt en het beste kunt verzorgen. We hopen dat er een handig product voor je tussen zit!

Vraag? Stuur een berichtje Vraag? Stuur een berichtje
Vraag? Stuur een berichtje Vraag? Stuur een berichtje