Gratis verzending voor alle dekbedden  |  Laagste prijsgarantie  |  Snelle levering
De winkelwagen is leeg

Webshop met
Texelse Producten

Bestel alle Texelse streekproducten online in onze webshop en haal Texel in huis. Heerlijk Texels eten, drinken, wolproducten of een orgineel cadeaupakket? U kunt het bij ons online bestellen.

Texelse Producten


Juttertje

Texelse kruidenbitter

Op Texel is jutten een eeuwenoude traditie. Bij nacht en ontij zijn stoere mannen op het strand, en soms zelfs in zee aan het jutten. Doornat en koud wordt bij thuiskomst het Juttertje gedronken. Maar natuurlijk kan iedereen van de kruidenbitter genieten, na een heerlijke fietstocht of wandeling, of gewoon omdat je daar zin in hebt.

Texels bier

Texel Bier

Texels bier heeft ondertussen haar plek verworven onder de speciaalbieren. Bestel alle soorten via onze webshop.

Texelse kaas

Texel kaas

Al meer dan 35 jaar wordt op Kaasboerderij Wezenspyk heerlijke Texelse kaas gemaakt. Kaasboer Anton Witte is begonnen met het maken van de klassieke Texelse Boerenkaas. Later is het assortiment uitgebreid met de beroemde Texelse Schapenkaas en de heerlijke Geitenkaas. De kazen vallen geregeld in de prijzen. In maart 2018 heeft onze Texelse Bierkaas de Cumlaude Awards gewonnen.

Texels pakket

Texel Kerstpakket

Een pakket vol Texelse producten is een origineel geschenk! Stel zelf uw pakket samen met producten uit onze webshop of kies één van onze kerstpakketten.

Texelse schapenwol

Texel Wolproducten

Wol is een prachtig product maar met name de Texelse wol staat bekend om haar goede kwaliteit en eigenschappen. In onze webshop vind u verschillende wolproducten van Texelse schapenwol.