Gebruik je Texelse schapenvacht als ideale toevoeging voor buiten in je tuinstoel!

Gebruik je Texelse schapenvacht als ideale toevoeging voor buiten in je tuinstoel!

Het valt me wel eens op dat we vaak denken dat een schapenvacht een echt winter product is. Gelukkig is het tegendeel waar. Als je een schapenvacht wilt kopen, dan kun je die ’s winters natuurlijk binnen gebruiken maar zomers ook heel goed buiten in de tuin. Een schapenvacht is heerlijk om op te zitten en geeft ook nog eens sfeer op je terras. Dus als je een mooie tuinbank, tuinstoel of andere lounge plek in de tuin hebt, dan kun je daar prima je schapenvacht neer leggen.

Een Texelse schapenvacht buiten is ’s avonds lekker warm maar luchtig overdag.

Ik blijf het zo leuk vinden om de schapenvachten van het eiland te kunnen aanbieden! En dat komt vooral omdat het zo’n mooi natuurproduct is,  die veel verschillende eigenschappen heeft. Vroeger werden de vachten al voor van alles gebruikt en dat is niet voor niets!

Waarom een schapenvacht zo handig is voor buiten, komt door de mooie eigenschap van de schapenwol, die verwarmd en ademt tegelijk. Een vacht is in de koele zomeravonden natuurlijk lekker warm en zacht om op te zitten in je tuinstoel maar wist je dat de wol ook heel goed ademt en ventileert? Hierdoor zal de schapenvacht nooit gaan broeien en daardoor zit je overdag, als het wat warmer is ook heerlijk zacht in de tuin.

Een vacht is niet alleen comfortabel maar ook heel stijlvol in je tuin!

Iedereen weet denk ik wel dat het heerlijk is om op zo’n zachte schapenvacht te zitten. Je harde tuinbankje of tuinstoel tover je in een mum van tijd om in een knusse en zachte plek! Maar wat me tegenwoordig ook opvalt, is dat een schapenvacht niet meer is weg te denken uit de interieur blaadjes, tijdschriften en TV programma’s zoals VT wonen. Een schapenvacht is zo stijlvol dat het altijd te combineren is met je interieur stijl en natuurlijk ook je smaak buiten. Je kunt dus eenvoudig met je Texelse schapenvacht een hele leuk look geven aan je terras of loungeplek. Let hierbij wel op met de gekleurde schapenvachten, die kunnen niet zo goed tegen UV licht. Wil je dus je tuin inrichtten, dan kun je het beste voor een witte schapenvacht of bruine schapenvacht gaan.

Denk je er dus aan om een schapenvacht te kopen? Dan is hij het hele jaar door, zowel binnen als buiten te gebruiken.

Ideaal dus zo’n schapenvacht. Ik leg mijn vachten ’s winters altijd in de stoel of op de bank, maar zodra het zonnetje op het eiland weer begint te schijnen en het ook maar even lekker is om buiten te zitten, gebruik ik altijd mijn vachten op de tuinbank in plaats van een kussen. Zit heerlijk en het is nog duurzaam ook.

Geniet van de zomer!

Groetjes Sanne