Schapenvacht SALE! Klik hier

Drinken

Op Texel wordt een grote verscheidenheid aan dranken en drankjes gebrouwen

De rijkdom in keuze varieert van koffie, thee en appelsap tot wijnen, bieren en gedestileerde dranken (Juttertje, Kees Boontje, TX Gin). Dus als je interesse hebt in ambachtelijk geproduceerde dranken: je vindt ze in onze webshop en kunt direct online bestellen.

Producten 1-12 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Texelse dranken

Op Texel wordt een grote verscheidenheid aan dranken en drankjes gebrouwen. Ontdek de unieke smaak van onze Texelse dranken, met een assortiment dat varieert van verwarmende Texelse koffie tot kruidige, Texelse gedistilleerde dranken. We laten je graag kennis maken met de meest beroemde en lekkere dranken die het eiland rijk is.

Texelse koffie

Proef de warmte van Texel in elke slok Texelse koffie. De koffie van de Texelse Branding wordt zorgvuldig door Evert geselecteerd en gebrand om de karakteristieke smaak van Texel te behouden. Geniet van een heerlijk kopje Texelse koffie, gemaakt van de fijnste samenstelling aan koffiebonen die op het eiland bij de Texelse Branderij gebrand zijn.

Texelse thee

Ontspan met onze Texelse thee en laat je meenemen door de natuurlijke aroma's van het eiland. Onze Texelse thee wordt met zorg samengesteld, met ingrediënten en kruiden die het eiland weerspiegelen. Ervaar de rustgevende momenten met elke kop Texelse thee, een ware traktatie voor de liefhebbers van de pure smaak van duindoorn.

Texelse appelsap

De heerlijke ambachtelijke Texelse appelsap, wordt gemaakt door het lokale fruitbedrijf Molenbuurt. De Texelse appelsap is puur natuur en de appels groeien in deze prachtige Texelse boomgaard. Proef de natuurlijke zoetheid van Texel, in de appels van de Wealde Tuin. Een perfecte keuze voor liefhebbers van verfrissende dranken.

Texelse wijnen

Ontdek de voortreffelijke Texelse wijnen waarvan de druiven groeien op de Texelse grond in Wijngaard De Kroon. De verschillende wijnen, waaronder witte wijn en secco worden met passie geproduceerd, waarbij de lokale Wijngaard verschillende druifrassen gebruikt om unieke smaken te creëren. Laat je verrassen door de diverse en rijke Texelse wijncollectie.

Texelse bieren

Proost op de smaak van Texel met onze ambachtelijke Texelse bieren. Wie kent niet het Texelse bier van Bierbrouwerij Texel! Gebrouwen met vakmanschap en liefde voor het ambacht, biedt het bier assortiment een scala aan smaken en stijlen. Van verfrissende blonde bieren tot donkere bockbieren, Texelse bieren zijn een viering van het lokale brouwvakmanschap.

Texelse gedistilleerde dranken

Sluit deze Texelse drankenervaring af met onze exclusieve Texelse gedistilleerde dranken. De stokerij op Texel creëert unieke en karaktervolle dranken die echt de essentie van het eiland vastleggen. Laat je verrassen door de intense smaken van Texelse gedestilleerde dranken en geniet thuis van dit uitgebreid assortiment aan ambachtelijke Texelse dranken.

Texelse dranken kopen

Of je nu kiest voor een robuuste kop Texelse koffie, een rustgevende kop Texelse thee, een verfrissend glas Texels appelsap, een uniek glas Texelse wijn, een karaktervol Texels bier of een exclusieve Texelse gedestilleerde drank, elke slok vertelt een verhaal.

Bij Texelse Producten staan we garant voor de hoogste kwaliteit Texelse dranken, rechtstreeks van het eiland naar jouw glas. Ontdek de authentieke smaak van Texel en laat ons ruim aanbod aan dranken de smaak en traditie van het eiland beleven. Bestel vandaag nog en geniet van het beste wat Texel te bieden heeft.