Schapenvacht SALE! Klik hier

Wonen & Slapen

Wollen & donzen Texelse dekbedden 

Goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid. Daarom vind je bij Texelse Producten diverse dekbedden waar je heerlijk onder weg kunt dommelen. Wat is het beste dekbed voor jou? Een wollen dekbed gevuld met 100 % zuiver scheerwol, of toch een zacht donzen dekbed gevuld met waddendons? Zoek online naar het beste dekbed voor jou. Droom lekker weg onder een heerlijk zacht Texels dekbed!

Alle dekbedden worden op bestelling geleverd. Hierdoor hebben ze soms een langere levertijd!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Waddendons kussen - gevuld met Texels scharreldons
  Verlanglijst
  Waddendons kussen
  Vanaf € 155,00
 2. Texeler multikeus schapenwollen dekbed
  Verlanglijst
  Texeler Multikeus schapenwollen zomerdekbed 200gr/m² - koppelbaar
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 63,00
 3. Schapenwollen dekbed Texel
  Verlanglijst
  Schapenwollen 4-seizoenendekbed met Texels schapenwol - tweedelig (250 / 450 gr/m²)
  Waardering:
  97%
  Vanaf € 129,00
per pagina

 

4-seizoenen dekbedden voor elke nacht van het jaar

Op zoek naar één dekbed waarmee je de rest van het jaar vooruit kan? Dan zit je goed met een schapenwollen all-season dekbed. Dit 4-seizoenen dekbed is gemaakt van Texels schapenwol en heeft twee delen: een van 250 gram per m² en een van 450 gram per m².

Texeler dekbedden van 100 % zacht schapenwol

Onze Texeler dekbedden worden gemaakt van volledig zuiver wol van het schapenras ‘de Texelaar’. Het wol van de Texelaar wordt elk jaar op hetzelfde moment geschoren, namelijk vlak voordat de zomer zijn intrede doet. Texeler dekbedden staan bekend als een van de beste dekbedden, waarvan je voor elk seizoen een geschikte variant kunt bestellen. Een heerlijk warm Texeler dekbed voor in de winter, of juist een dun, licht dekbed voor in de warme zomermaanden. Kies uit de volgende verschillende seizoensdekbedden van het A-merk Texeler:

Alle Texeler dekbedden zijn koppelbaar. Je kunt ze dus eenvoudig aan elkaar vastmaken. Wil je dus een extra warm en zacht dekbed creëren? Bestel verschillende Texeler wollen dekbedden en maak zelf het beste 4-seizoenen dekbed! Ben je toch meer een liefhebber van donzen dekbedden? Ook dan vind je bij Texelse Producten een geschikt dekbed voor het hele jaar.

Liever een dons dekbed kopen?

Ook voor donzen dekbedden zit je bij Texelse Producten goed. Onze donzen dekbedden zijn gemaakt van echt Waddendons. De eenden die in het broedseizoen over Texel scharrelen, laten veel veren los. Deze worden verzameld en vervolgens worden hier de beste donzen dekbedden (en heerlijk zachte donzen kussens) van gemaakt Er is een dons dekbed voor elke tijd van het jaar!

De donzen dekbedden zijn koppelbaar, waardoor je het ideale dekbed voor elk seizoen creëert. Zoek je een 4-seizoenen dekbed van dons, dan hebben we daar een apart 4-seizoenen donzen dekbed voor!

Dekbed kopen bij Texelse Producten 

Heb je het dekbed gevonden waar je wel onder weg wilt dromen? Elk dekbed is beschikbaar in diverse maten: van kleine eenpersoons dekbedden (zoals 100 x 135 of 140 x 200) tot tweepersoons dekbedden (zoals 200 x 200 of 240 x 220). Stop het dekbed van je keuze in je winkelmandje en ga over tot bestellen. Let op: al onze dekbedden worden op bestelling geleverd. Hierdoor kan de levertijd soms langer zijn!