Schapenvacht SALE! Klik hier

Lamsvachten van Texel

Texelse Lamsvacht

Op zoek naar echt Texels lamsvacht van hoge kwaliteit? Dan zijn de lamsvachten van Skéépe de beste keuze voor jou! Skéépe is dé specialist van het eiland in schapenvachten en lamsvachten. Onze wereldberoemde Texelse lamsvacht, staat garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit die perfect is voor diverse doeleinden, zoals voor in het interieur, als zorg-hulpmiddel of als een speciale, medicinale schapenvacht voor baby's. Deze unieke schapenvachten zijn afkomstig van het schapenras de 'Texelaar', die een stevige wolvezel heeft maar evengoed zacht en super comfortabel aanvoelt. Dankzij de zilte zeelucht, wind en zon van het eiland zijn onze echte Texelse schapen- en lamsvachten gewoonweg ongeëvenaard in kwaliteit. Kijk vandaag nog rond in onze online winkel en koop zo'n zachte lamsvacht!

Koop 2 schapenvachten en ontvang een wolkam t.w.v. €14.95 geheel GRATIS!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Texelse medicinale lamsvacht voor baby's
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse lamsvacht voor baby's
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 59,90 Normale prijs € 70,00
 2. lamsvacht bruin texel
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse Lamsvacht Bruin - Lichtbruin
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 60,00
 3. Lamsvacht wit / naturel van Texel
  Verlanglijst
  Texelse lamsvacht - naturel / wit
  Waardering:
  100%
  € 59,95
 4. Peau de mouton Texel dans une couleur taupe très tendance
  Verlanglijst
  Texelse lamsvacht - Taupe
  Waardering:
  100%
  € 65,00
 5. Peau d'agneau médicinale à poils longs
  Sale
  Verlanglijst
  Texelse Medicinale lamsvacht - lang haar
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 69,95
 6. Medicinale schapenvacht wasbaar op hoge temperatuur Texel
  Sale
  Verlanglijst
  Op hoge temperatuur wasbare medicinale lamsvacht
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 69,95
per pagina

 

Echte Texelse lamsvacht

Ben je op zoek naar een lamsvacht? Dan is een Texelse lamsvacht van Skéépe een prima keus! De Texelse lamsvachten staan bekend om hun hoge kwaliteit en heerlijk zacht. Door de weersomstandigheden van het eiland heeft de wol van de Texelse schapen een dikke wolvezel maar voelt evengoed lekker zacht aan. Een lamsvacht is voor meerder doeleinde te gebruiken. Zo staan ze prachtig in het interieur en zijn ze heerlijk warm en zacht om op te zitten of liggen. Een lamsvacht in stoel of op de bank, geeft een metamorfose aan je woonkamer of slaapkamer!
Daarnaast is een medicinale lamsvacht of schapenvacht ook geschikt voor je baby. Een lamsvacht voor je baby is een veilige manier om je baby te laten slapen, liggen of spelen en geeft je baby veel comfort!

Een lamsvacht van Texel kopen? Bekijk hier de voordelen:

Een Texelse lamsvacht van Skéépe is een uniek item en heeft de volgende voordelen:

 • Extra dikke wol van hoge kwaliteit
 • Heerlijk zacht en warm maar evengoed ademend
 • Staat mooi in ieder interieur
 • Medicinale lamsvacht of schapenvacht voor baby
 • Texelse Keurmerk

Medicinale lamsvacht of schapenvacht voor baby

Een schapenvacht voor je baby heeft veel natuurlijke voordelen! Door de ecologische behandeling van de vacht en de kort geschoren wol, is het een heerlijke plek om op te slapen of spelen. Een medicinale lamsvacht voor je baby is veilig, omdat de wol ademend is en huidvriendelijk voor het meest kwetsbare huidje. Door de korte wol, kunnen de haren niet om de vingers draaien of in de mond komen. Daarnaast is het geschoren oppervlak mooi egaal en daardoor drukverlagend, wat erg lekker slaapt!
Gebruik een medicinale lamsvacht voor je baby in de wieg of in de kinderwagen. Ben je op zoek naar een lamswollen voetenzak voor in de kinderwagen, of een lamswollen baby inleg voor in de buggy, dan hebben we die ook in meerder soorten.

Een Texelse lamsvacht kopen doe je online

Bij Texelse Producten kun je je lamsvacht of schapenvacht makkelijk online bestellen. In onze webshop zijn alle soorten lamsvahten en schapenvachten te vinden. Ze variëren in maat en we hebben ook gekleurde schapenvachten. Daarnaast kun je ook een schapenvacht gebruiken als vloerkleed. Wil je een grote schapenvacht vloerkleed? Dan kunnen we in ons atelier meerdere schapenvachten aan elkaar naaien tot 1 groot kleed!

Onze webshop is 24/7 bereikbaar en als je een lamsvacht voor 15:00 uur besteld, dan wordt hij dezelfde werkdag nog verzonden. Nog vragen over onze Texelse Skéépe lamsvachten of schapenvachten? Neem dan contact met ons op!