Gekleurde schapenvacht voor in je interieur!

Kies eens iets anders  dan een witte of bruine schapenvacht! Ga voor een gekleurde zoals taupe, blauw of donker groen. Onze naturel schapenvachten zijn er in wit en bruin. Omdat het een natuurproduct is, is een vacht nooit hetzelfde maar over het algemeen kom je op deze twee kleuren uit bij een schapenvacht. 

Als je dit nou super saai vindt, of het kleurt gewoonweg niet bij uw interieur, dan kun je natuurlijk eens een andere schapenvacht kopen. Er zijn namelijk nog heel veel varianten in gekleurde schapenvachten. Deze hebben we in aardetinten zoals taupe, beige en zwart maar ook in hele felle kleuren zoals rood, blauw, knal roze en oranje. 

Hoe natuurlijk is een gekleurde schapenvacht. 

Nou denken veel mensen dat deze vachten niet natuurlijk zijn maar niks is minder waar. De vachten zijn eigenlijk gewoon naturel / witte vachten, die in een verfbadje hebben gelegen. Soms hebben deze witte vachten wel eens een vlek van het dekblok, dit is een soort kleurenstempel waaraan de boer kan zien of een schaap gedekt is. Als deze vlek er niet uitkomt is dat natuurlijk zonde. WieMaar door deze schapenvachten een ecologisch verfbadje te geven, krijgen ze een hele nieuwe look. Weggooien is immers zonde en zo is een gekleurde schapenvacht dus eigenlijk heel duurzaam. 

Thema in uw interieur? Ga voor een sfeervol kerst interieur met een passende schapenvacht!

We proberen de leukste kleuren te bedenken en voor ieder wat wils. Zo is er altijd wel een schapenvacht die past in uw interieur of bij uw persoonlijke stijl of thema. Zo is er op het moment een prachtige groen - blauwe schapenvacht die heel mooi zal staan in een kerst interieur naast de kerstboom. Voor een traditionelere kerstsfeer in huis, zou je natuurlijk ook kunnen gaan voor een combinatie van een rode en groene schapenvacht. Of de schapenvachten laten matchen met de kleur van de kerstballen!

Interesse in onze gekleurde schapenvachten? Bekijk hier onze huidige collectie.