Schapenvacht SALE! Klik hier

Medicinale schapenvacht voor in bed - Bij doorliggen en gewrichtspijn

€ 170,00
Op voorraad
Overzicht

Op zoek naar een medicinale schapenvacht voor in bed? Dan is deze schapenvacht de ideale oplossing. Door meerdere vachten aan elkaar te naaien, ontstaat een groter oppervlakte. Hierdoor past de schapenvacht in bed en is goed te gebruiken tijdens het slapen of bij doorlig / decubitus klachten.

 

✓ Drukverlagende werking door de medicinale, kortgeschoren vacht
✓ Bij doorliggen / decubitus of gewrichtspijn
✓ 100% echt Texelse schapenvacht
✓ Verwarmd en is vochtregulerend
✓ Anti-bacterieel en (met mate) wasbaar
✓ Op maat leverbaar

 

Wordt mijn medicinale schapenvacht rolstoelkussen vergoed door de zorgverzekering?

Onze medicinale schapenvachten en medische schapenvacht producten, beschikken over een AGB code. Hiermee kunt u een declaratie aanvraag indienen. Informeer eerst bij uw zorgverzekering.

 

✓ AGB declaratie code: 76091238
✓ Kwalificatiecode: 7600
✓ G-Standaard / Z-index code: 17102847

Echte Texelaar
100% Gratis retour
100% Gratis retour
Gratis verzending
Gratis verzending
Orders boven €45,-
Beste kwaliteit
Beste kwaliteit
Gratis verzending
  • dhl
  • post nl
  • visa
  • ideal
  • paypal
  • Klarna
  • maestro

Medicinale schapenvacht voor in bed - Verlicht spierklachten, gewrichtsklachten en klachten bij decubitus / doorliggen

Bij langdurig liggen kunnen klachten ontstaan zoals stijfheid, gewrichtspijn of decubitus / doorliggen. De drukverlagende werking van een medicinale schapenvacht, kan hier verlichting bij bieden, waardoor er meer comfort ontstaat tijdens het liggen.

Deze medicinale schapenvacht voor in bed bestaat uit een samenstelling van meerder vachten, waardoor een groter oppervlakte ontstaat die goed over het matras gelegd kan worden. Hierdoor onstaat een schapenvacht onderdeken, waardoor je met het gehele lichaam op een madicinale schapenvacht kunt slapen.

Slapen op een schapenvacht bij doorliggen / decubitus klachten

Bij langdurig liggen, kunnen er doorligplekken onstaan op verschillende plaatsen op het lichaam. Vaak is het niet mogelijk om in een andere houding te liggen en worden de hielen, het stuitje, de schouderbladen, ruggenwervels en ellebogen te veel en langdurig belast. Door de constante druk op het lichaam, kunnen er op deze plaatsen doorligwonden ontstaan, dij pijnlijk zijn en het liggen onaangenaam maken.

Een medicinale schapenvacht in bed kan hierbij helpen. Door te slapen of te liggen op een medicinale schapenvacht, verminderd de drukop de huid. De rechtopstaande wolharen zorgen namelijk voor een dempende laag, waardooor de doorbloeding in de huid verbeterd. Daarnaast zorgt de wol van de vacht ook voor een goede warmte en vochtregulering. Hierdoor wordt de huid niet afgesloten en kan deze blijven ademen, zonder te gaan zweten of te gaan broeien. Door dus een medicinale schapenvacht als onderdeken in bed te gebruiken, verlicht u de pijn die ontsaat door druk en verzorgd u de huid door de regulerende werking en lanonline in de wol.

Alle voordelen van een medicinale schapenvacht voor in bed:

✓ Geeft verlichting bij pijn tijdens langdurig liggen
✓ Drukverlagend en Huidvriendelijk
✓ Werkzaam bij doorliggen / decubitus, gewrichtspijn en spierklachten
✓ Te gebruiken in bed op het matras en als onderdeken
✓ 100% Natuurlijk en Echt Texelse schapenvacht
✓ Extra groot of op maat leverbaar

Een Texelse medicinale schapenvacht kopen? Bestel eenvoudig online!

Onze medicinale schapenvachten en schapenvacht voor in bed zijn online te bestellen. Alle producten voor 15:00 uur besteld, worden dezelfde werkdag nog verzonden. De vachten die op maat gemaakt worden, kunnen een paar dagen langer duren.
Heb je nog vragen over onze schapenvachten voor op bed? Dan informeren we je graag over alle mogelijkheden die er zijn als je wilt slapen op een schapenvacht. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Medicinale schapenvacht voor in bed - Bij doorliggen en gewrichtspijn
Uw waardering
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!

Onze schapenvachten zijn een echt natuurproduct. De schapen hebben op Texel bij de boer in de wei gestaan en vrij geleefd. De vachten zijn daarnaast op ecologische wijze gelooid en behandeld.

Gratis en snelle levering met PostNL
Gratis en snelle levering

Alle bestellingen voor 15:00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast worden alle bestellingen boven de €45,- gratis verzonden.

14 dagen niet goed geld terug garantie
14 dagen niet goed geld terug garantie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw product toch anders is dan verwacht. In dat geval heeft u het recht om tot 14 dagen na aankoop, uw bestelling te annuleren.

Eenvoudig ruilen of retourneren
Eenvoudig ruilen of retourneren

Wilt u uw product retour sturen of toch liever ruilen voor een van onze andere mooie producten? Dat kan!