Kist Skuumkoppe - Groot 0,75

€ 9,50
Op voorraad
Overzicht
bierkist met grote fles Texels Skuumkoppe bier

Texels Skuumkoppe - Grote fles

Deze Skuumkoppen is een van de bekendste speciaalbieren van Nederland. De Texel Skuumkoppen is een ambachtelijk gebrouwen witbier, met een donkere kleur en een volle smaak. Zowel zomers als in de winter een heerlijke bier om te drinken. De Skuumkoppen staan op Texel zelf symbool voor de witte koppen op de ruige zee rondom dit prachtige eiland. Een bijzondere bier met een bijzondere smaak.

De Texels Skuumkoppe is in een luxe houten schuifkist het ideale cadeau voor de echte bierliefhebbers. Met een kaartje kunt u het geschenk bovendien een persoonlijke boodschap meegeven.

Inhoud: 75 cl, Alcoholpercentage: 6 %, Optimale schenktemperatuur: 6°C

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kist Skuumkoppe - Groot 0,75
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Slava Yurthev Copyright