Schapenvacht SALE! Klik hier

Business to Business

De echte schapen van Texel, de zogeheten Texelaars, zijn alom bekend vanwege de hoge kwaliteit en veerkracht van hun vacht. Dit beroemde schapenras is wereldwijd verspreid. Je kunt dus, als je gefopt wilt worden, een zogenaamde Texelse schapenvacht uit bijvoorbeeld China kopen.

Skéépe is specialist in lams- en schapenvachten van Texelaars die echt op Texel hebben geleefd. De vachten komen in allerlei soorten en worden vaak gebruikt om interieur te verwarmen en te stylen. De vachten zijn verkrijgbaar in hun natuurlijke kleur maar ook in leuke geverfde kleuren.

Wij zijn er echter niet alleen voor consumenten, ook ondernemers kunnen bij ons terecht. Run je bijvoorbeeld een restaurant of café, en heb je een terras? Dan is het natuurlijk leuk om uw bedrijf aan te kleden met een prachtige hoge kwaliteit lams- of schapenvacht. De ene klant vindt het fijn als zitkussen, een ander heeft het graag als rugleuning, terwijl een derde -misschien op een koude dag- de vacht liefst gebruikt als dekentje om de benen warm te houden. Zo geniet eenieder op zijn eigen wijze, wij maken het mogelijk.

schapen in een mistig heuvellandschap

Groothandel voor wie groot wil inkopen

Wanneer je van plan bent om meer dan één lams- of schapenvacht aan te schaffen, om je onderneming mee op te waarderen, dan kunt u bij ons informeren voor een aantrekkelijke prijs. Skéépe is namelijk niet alleen specialist, maar in praktijk de enige leverancier van echte Texelse schapenvachten. Daardoor kunnen wij onze schapenvachten in grotere aantallen aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

Texelse producten is a Netherlands based natural sheepskin maker company. Texelse provide the Premium Quality products such as Medical SheepSkin, SheepSkin Fur, SheepSkin Rugs, Baby Sheepskin, Home Skins, Home Wool Slippers, Beverages, Food & Preservatives Products, Bodycare Products & so many from many years with many satisfied customers across Netherlands. For more details kindly Login or Create an Account. You can also visit our Privacy Policy , Return Policy here and also our Business to Business Page.