Schapenvacht SALE! Klik hier

Voetenwol - verzorgende schapenwol van Skéépe Texel

Texelse Wandelwol, Heilwol, Voetenwol en Antidruk wol. Herstelt de huid op natuurlijke wijze! De wol van Skéépe is ideaal voor het behandelen van veel voorkomende huidklachten zoals blaren, hielspoor en luiruitslag. De wol bevordert het herstel van de beschadigde huid en biedt tegelijkertijd een natuurlijk beschermende laag. De voetenwol van Skéépe komt uitsluitend van de Texelse boerderijen en heeft een hoog lanoline gehalte die de huid en voeten verzacht en beschermd.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Skéépe's walk from Texel - Les ampoules, les problèmes de pieds et de peau sont soignés avec cette laine de lanoline.
  Verlanglijst
  Wandelwol van Texelse schapenwol
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 9,95
per pagina

 

Over de Texelse voetenwol van Skéépe

Skéépe schapenwol geeft een natuurlijke bescherming bij blaren, hielspoor, luieruitslag en andere drukklachten. De verzorgende werking van de wol kan gebruikt worden bij heel veel verschillende klachten aan de huid, die bijvoorbeeld ontstaan door schuren, wrijven of druk. Omdat wol bij zoveel uiteenlopende klachten kan helpen, hebben we nu 4 verschillende zakjes wol, die allemaal op natuurlijke wijze helpen bij je klachten.

Voetenwol / Pedicurewol

De voetenwol is ideale inzetbaar als pedicure wol. De wol is fijn van structuur en daardoor makkelijk tussen de tenen te plaatsen. Daarnaast zorgt de lanoline voor een verzachting van de huid en beschermd de wol bij drukklachten of schuren. Alle soorten ongemakken aan de voet kunnen worden verlicht met deze wol. Denk hierbij aan: ingegroeide nagels, likdoorns, hielspoor, huidverzachting, voetschimmel, wintertenen en koude voeten.

Wandelwol

De Skéépe wandelwol is lekker dik van structuur en daardoor je ideale wandel maatje. Voorkom blaren en eeltplekken, door simpelweg een plukje wol tussen je huid en sok of schoen te plaatsen. De wol vangt de druk op maar sluit de huid niet af zoals een blarenpleister dat doet. Ook als de blaar zich al gevormd heeft, helpt de wandel wol bij bescherming en het herstelproces. De Skéépe wandelwol heeft nog veel meer voordelen tijdens het wandelen. Denk maar aan de volgende mooie en natuurlijke eigenschappen: voorkomt en beschermd bij blaren, verlicht hielspoor, beschermd bij wrijving & schuren, vochtregulerend, voorkomt eeltvorming en zweetvoeten.

Heilwol

Heilwol is meer gericht op het beschermen van de meest tere en kwetsbare huid. Het is fijn van structuur , bevat veel lanoline en is daardoor extra zacht voor de gevoelige huid. Een kwetsbare, tere huid is meestal lastig te verzorgen maar omdat de wol puur natuur is, is deze veilig en hygiënisch te gebruiken. Door de wol op 60 graden te wassen, zijn alle bacteriën verwijderd maar is nog zoveel mogelijk lanoline behouden. Hierdoor is de wol ook prima te gebruiken voor baby's of tijdens het kraambed bij bijvoorbeeld luieruitslag of tepelkloven. Ook mensen met psoriasis of eczeem kunnen de heil wol veilig gebruiken.

Antidruk Wol

Schapenwol is de perfecte drukverlager. Door de wolstructuur heeft het een hoge, dempende werking. Het unieke aan de wol is dat het tegelijk de huid niet afsluit zoals andere producten dat doen. De huid kan gewoon blijven ademen en vocht wordt op een natuurlijke manier afgevoerd. De antidruk wol heeft een extra dikke wolvezel, die de druk goed opvangt. Daarnaast heeft de wol een verwarmende werking die spieren en andere kou klachten helpen verlichten. Gebruik de anti-druk wol bij drukklachten zoals: decubitus, drukplekken, doorliggen, blaren en neuropathie

Bestel onze verzorgende voetenwol, wandelwol, heilwol of antidruk wol nu eenvoudig online. Voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Niet gebruiken bij: Open wonden, beschadigde huid of lanoline allergie. Bij specifieke aandoeningen of chronische klachten, adviseren wij uw eerst een arts te raadplegen. Wol is heilzaam maar geen geneesmiddel.