Schapenvacht SALE! Klik hier

Skéépe - Hakbeschermer - schapenvacht - hielspoor, doorligplekken (anti decubitus) en peesplaatonsteking

Waardering:
100% of 100
Vanaf € 34,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Overzicht

✓ Onze wol is afkomstig van Texelse schapen en is ecologisch verwerkt.
✓ Is geurvrij, absorbeert transpiratievocht en ventileert, waardoor het wolvet behouden blijft.
✓ Texelse schapenwol verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer.
✓ Werkt drukontlastend.

 

Wordt mijn medicinale schapenvacht rolstoelkussen vergoed door de zorgverzekering?

Onze medicinale schapenvachten en medische schapenvacht producten, beschikken over een AGB code. Hiermee kunt u een declaratie aanvraag indienen. Informeer eerst bij uw zorgverzekering.

 

✓ AGB declaratie code: 76091238
✓ Kwalificatiecode: 7600
✓ G-Standaard / Z-index code: 17102847

Echte Texelaar
100% Gratis retour
100% Gratis retour
Gratis verzending
Gratis verzending
Orders boven €45,-
Beste kwaliteit
Beste kwaliteit
Gratis verzending
  • dhl
  • post nl
  • visa
  • ideal
  • paypal
  • Klarna
  • maestro

Anti Doorliggen (Decubitus) Hielbeschermer merk Skeepe - medicinaal gelooide van Echte Texelse schapenvacht

 

Door kou, overbelasting en uitdroging van de hiel kunnen kloven ontstaan.

De hielwarmer van het merk Skéépe is gemaakt van vocht regulerende en verwarmende Texelse schapenwol, met van nature aanwezige lanoline. De hielwarmer helpt de klachten van overbelasting, uitdroging en kou te verzachten en te verminderen. De wol geeft ook verlichting bij reumatische klachten en biedt naast bescherming, ook warmte aan pijnlijke gewrichten.

 

Decubitus

Ook zijn hielwarmers een veel gebruikt middel tegen doorligplekken (decubitus). Decubitus is het gevolg van slechte doorbloeding van de huid. De pijnlijke aandoening ontstaat vaak bij mensen die langdurig moeten liggen of zitten. De ernstige wonden genezen doorgaans slecht. Naast factoren als gewicht, medicijngebruik, weerstand en voeding spelen ook de vochtigheid en temperatuur van de huid een grote rol bij het ontstaan van de plekken.

De hielwarmer is eenvoudig om te doen en op maat te maken dankzij het verstelbare dubbele klittenband en is te gebruiken voor de hiel.

 

De schapenvachten zijn afkomstig van het wereldberoemde en unieke Texelse schapenras, De Texelaar.

Deze schapen zijn populair om hun uitstekende wol. De wol wordt gevoed door de zilte zeelucht, wind en zon. Deze condities zorgen voor de beste wol omdat ze de vacht van het Texelse schaap volumineus en kroezig maken. Daardoor is het extra zacht, veerkrachtig en optimaal isolerend. Door deze ideale combinatie van isolatie én ventilatie past de schapenvacht zich als het ware aan je lichaamstemperatuur aan; heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Een schapenvacht is uiterst comfortabel en heerlijk zacht. Doordat de vachtdichtheid groot is, wordt je lichaamswarmte vastgehouden als je erop gaat staan of liggen. Een Texels schapenvacht is een heerlijke zachte ondersteuning die zorgt voor verlichting bij (doorlig) pijn. Schapenvachten hebben bovendien een positieve invloed op onze gezondheid.

 

Schapenvacht

Wat fijn is om te weten, is dat de schapen niet geslacht worden voor de vacht maar voor het vlees. Doordat Skéépe gelooft in duurzaam omgaan met zo'n restproduct, laten wij deze speciale vachten looien en geven wij op deze manier, de vacht van het Texelse schaap een tweede leven! De schapen en lammeren lopen vrij rond in de Texelse buitenlucht en genieten van de ruimte in de weilanden. Door het speciale eilandklimaat op Texel, krijgt de schapenvacht een unieke volumineuze structuur en is van een extra goede kwaliteit.

 

Biologische en gezonde medicinale schapenvacht. De hoogwaardige medische schapenvachten, een mooi product van Texel. Shop de beste medicinale schapenvacht in onze winkel.

 

Een echt Texelaar Product

Wij betrekken onze schapenvachten bij Skéépe, de enige leverancier van echte Texelse vachten, waarmee u de garantie heeft dat u de vacht koopt van een schaap dat ook echt op het eiland heeft geleefd.

 

Heeft u nog vragen over de hielbeschermer van echte schapenvacht? Neemt u dan contact met ons op middels ons contactformulier.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skéépe - Hielbeschermer - beige
Uw waardering

✓ Schapenras: Texelaar
✓ EAN: 000000000
✓ Kleur: Licht geel
✓ Afmeting: 0x0 cm.
✓ Leefgebied: Texel
✓ Wollengte: 3 centimeter
✓ Echt Texelaar Product


✓ AGB declaratie code: 76091238 
✓ Kwalificatiecode: 7600
✓ G-Standaard / Z-index code: 17102847

100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!

Onze schapenvachten zijn een echt natuurproduct. De schapen hebben op Texel bij de boer in de wei gestaan en vrij geleefd. De vachten zijn daarnaast op ecologische wijze gelooid en behandeld.

Gratis en snelle levering met PostNL
Gratis en snelle levering

Alle bestellingen voor 15:00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast worden alle bestellingen boven de €45,- gratis verzonden.

14 dagen niet goed geld terug garantie
14 dagen niet goed geld terug garantie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw product toch anders is dan verwacht. In dat geval heeft u het recht om tot 14 dagen na aankoop, uw bestelling te annuleren.

Eenvoudig ruilen of retourneren
Eenvoudig ruilen of retourneren

Wilt u uw product retour sturen of toch liever ruilen voor een van onze andere mooie producten? Dat kan!