6 x Texelse Springtij bier

€ 14,95
Op voorraad
Overzicht
Texels springtij bier. Zacht en volle smaak van gerstemout.

Texels Sprintij Bier

Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier van hoge gisting extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.

Het bier is ongefilterd en gist na op de fles. De natuurlijke grondstoffen en het beetje gist onderin de fles maken het bier extra romig. De brouwers hebben zich laten inspireren door de lente op Texel.

Brouwerij Texelse Bierbrouwerij
Gebrouwen sind 2012
Soort Lentebok
Alcohol 7,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Goudgeel
Drink temperatuur 7-8 °Celsius

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6 x Texelse Springtij bier
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Slava Yurthev Copyright