6 x Texels Skuumkoppe bier

€ 12,45
Op voorraad
Overzicht
Texels Skuumkoppe bier. Smaak: Amber & Elegant 6% 30 CL

Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe heeft een fruitige smaak met accenten van amandel en karamel.

Texels Skuumkoppe is het eerste ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier van hoge gisting in Nederland. Texels Skuumkoppe heeft zijn naam te danken aan het witte schuim op de donkere zee dat de strandjutters zagen als zij het strand afstruinden op zoek naar afgevallen scheepsladingen. Waarschijnlijk het bekendste bier van de Texelse Bierbrouwerij.

Brouwerij Texelse Bierbrouwerij
Soort Dunkel weizen
Alcohol 6%
Gisting Bovengisting
Kleur Amber
Drink temperatuur 6 °Celsius

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6 x Texels Skuumkoppe bier
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Slava Yurthev Copyright