6 x Texels Goudkoppe bier

€ 15,95
Op voorraad
Overzicht
Texels Goudkoppe bier. Smaak: Soepel & Subtiel 6% 30 CL

Texels Goudkoppe

Dit goudkleurige bier van het eiland Texel heeft een vol romige smaak en een zacht bittere afdronk door de verfijnde, speciaal geselecteerde hopsoorten. 

Texels Goudkoppe is een ambachtelijk gebrouwen blond speciaalbier van hoge gisting en wordt gebrouwen volgens de eeuwenoude tradities van het 'Bayerische Reinheitsgebot'. De brouwmeester gebruikt alleen natuurlijk grondstoffen, zoals hop, gerstemout en door de duinen gezuiverd water.

Brouwerij Texelse Bierbrouwerij
Soort Blond bier
Alcohol 6%
Gisting Bovengisting
Kleur Goudkleurig
Drink temperatuur 4-6 °Celsius

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6 x Texels Goudkoppe bier
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Slava Yurthev Copyright