6 x Texels Eyerlander bier

Waardering:
100% of 100
€ 14,95
Niet op voorraad
Overzicht
Texels Eyerlander bier. Smaak: Amber & Elegant 5,5% 30 CL.

Texels Eyelander

Texels Eyerlander amber is en ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting en wordt gebrouwen volgens de eeuwenoude tradities van het 'Bayerische Reinheitsgebot'. De brouwmeester gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen, zoals hop, gist, diverse soorten geroosterde moutsoorten en door de duinen gezuiverd water.

Brouwerij Texelse Bierbrouwerij
Soort Amber bier
Alcohol 5,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Koper rood
Drink temperatuur

6 °Celsius

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6 x Texels Eyerlander bier
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Slava Yurthev Copyright