Texelse schapenvacht Mint Groen

Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 69,95
Op voorraad
Overzicht
Texelse schapenvacht Mint Groen

Texelse schapenvacht Mint Groen

Een Texelse schapenvacht is heerlijk om op te zitten. Het houdt je lekker warm in de winter en het blijft koel in de zomer. Tevens verlicht het gewrichtspijn en voorkomt het doorzitten. Uitermate geschikt voor op een bank of stoel.

Ook voor gebruik buitenshuis zijn schapenvachten prima geschikt. Zie je jezelf al zitten? Gezellig met een drankje bij de vuurkorf? Op je schapenvacht blijf je nog net even langer zitten!

Daarnaast kun je een schapenvacht ook heel goed gebruiken als vloerkleed Lekker warm aan de voeten als je uit bed stapt, sfeervol bij een open haard. Niet alleen jij geniet er van ook huisdieren liggen graag warm en zacht op een schapenvacht. Waar je het ook gebruikt, een schapenvacht creëert altijd warmte en knusheid!

Afmeting: ca. 100 cm lang en 60 cm breed.

Wilt u een kleur in een grotere of juist kleinere maat? Neem dan contact met ons op via de mail: info@texelseproducten.nl.

Gezien een schapenvachten een natuurproduct is, kunnen er kleine verschillen in kleur en/of vorm optreden tussen het weergegeven en geleverde product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Texelse schapenvacht Mint Groen
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Slava Yurthev Copyright