Schapenvacht SALE! Klik hier

Een heerlijke schapenvacht voor je baby

Wist je dat ook baby’s heerlijk kunnen genieten van een Texelse schapenvacht? Een lamsvacht of schapenvacht voor een baby reguleert de lichaamstemperatuur, verkleint de kans op astma en voelt lekker zacht aan op de babyhuid. Daar slapen ze als een roosje van. Ben je op zoek naar een mooi schapenvachtje voor in de buggy of de wieg? Die vind je bij Texelse Producten. Al onze schapenvachten hebben het keurmerk ‘Echt Texels Product’, waar je aan kunt zien dat ze afkomstig zijn van schapen die echt op het eiland hebben geleefd. Op zo’n medicinaal gelooide schapenvacht zal je kleintje heerlijk slapen!


De Texelse schapen

Op Texel grazen wel een stuk of 20.000 schapen heerlijk in de wei. Daar genieten ze van het unieke klimaat van het eiland: de zonuren, de frisse zeewind en zilte grond. Die omstandigheden zorgen er nu juist voor dat een Texelse schapenvacht zo bijzonder is. De wol wordt door die stugge zeewind namelijk heerlijk isolerend. Er wordt meer lanoline aangemaakt, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit wol. De vachten van Texelse schapen zijn hierdoor extra zacht. Ze isoleren niet alleen goed, waardoor ze je in de winter warm houden, maar kunnen vocht en lucht ook goed doorlaten. Dat zorgt ervoor dat een schapenvacht van Texel in de zomer juist fris en koel is. Je kunt je baby in elk seizoen dus fijn laten wegdommelen op een schapenvachtje van Skéépe.De voordelen van een schapenvacht voor je baby

  • Een kleine schapenvacht of lamsvacht voor je baby past precies in een buggy!
  • Texelse schapenvachten reguleren de lichaamstemperatuur.
  • Ze zijn isolerend én ventilerend.
  • In elk seizoen kun je een schapenvacht gebruiken.
  • De vachten zijn ecologisch gelooid en met zorg gekozen.
  • Schapenvachten uit Texel zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
  • Een lamsvacht of schapenvacht voor je baby is heerlijk zacht.

De beste wolproducten komen van Texel

De Texelse schapen leveren niet alleen prachtige schapenvachten op, maar ook mooie wolproducten. Denk aan heerlijk warme Texelse sloffen. De scheerwol van de schapen van Texel heeft dezelfde kwaliteiten als de schapenvacht: lekker isolerend in de winter, maar luchtdoorlatend en fris in de zomer. Door de hoge kwaliteit van de wol kun je lang met de producten doen. De sloffen zijn uitgerust met een leren zool, waardoor je er nog langer op kunt lopen. Ook een lamsvacht of schapenvacht voor je baby gaat met goed onderhoud een leven lang mee. Ze zijn speciaal gelooid en kort teruggeschoren. Dat zorgt ervoor dat ze op een wolprogramma (beperkt) wasbaar zijn.


Een lamsvacht voor je baby

Onze lamsvachten en schapenvachten voor baby’s verlagen de kans dat je kindje op latere leeftijd astma ontwikkelt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen die in de eerste maanden van hun leven op schapenvachten slapen, bijna 80% minder kans hebben astma te ontwikkelen in vergelijking met kinderen die niet op schapenvachten slapen. Daarnaast is een schapenvacht voor je baby veilig. Onze vachten worden korter geschoren dan gewone schapenvachten, waardoor de haren minder lang zijn en die niet in de vingers of mond blijven hangen. Je baby kan zich veilig in zo’n vachtje nestelen. Dat voelt heerlijk zacht en vertrouwd.

 


Koop een schapenvacht voor je baby online

Je kunt de mooiste Texelse producten nu eenvoudig online bestellen! Dat doe je in onze overzichtelijke webshop. Je vindt er niet alleen een heerlijke schapenvacht voor je baby, maar ook typisch Texelse delicatessen en verzorgingsproducten zoals schapenwolcrème. Neem dus gerust eens een kijkje in onze collectie. Plaats je je bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur, dan pakken we je pakketje nog op dezelfde dag in en doen we hem op de post. Je hebt je bestelling in veel gevallen dan de volgende dag al in huis! 

 

Nieuwe producten