Schapenvacht SALE! Klik hier

Verzorgende lanoline-crème

Heb je last van een droge of zelfs zeer droge en schrale huid? Dan biedt een goede lanoline-crème uitkomst. Deze crème van Texelse wol bevat natuurlijk schapenwolvet, dat ook wel lanoline genoemd wordt. Schapenwolcrème staat bekend om zijn verzachtende en verzorgende werking. Het trekt goed in de huid en verzorgt de droge en schrale huid. Doordat schapenwolvet op ons natuurlijke huidvet lijkt, wordt het goed door ons lichaam opgenomen en benut. Dat zorgt ervoor dat schapenwolcrème je huid goed verzorgt. Scheerwol van Texelse schapen bevat een grote hoeveelheid kwalitatief goed wolvet. Niet alleen de beste wol, maar ook de beste lanoline-crème komt van Texel!

crème van schapenwol

Wat is lanoline?

Schapenwolcrème (een crème met schapenwolvet) is bij uitstek geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Het kan verlichting bieden bij een schraal gevoel en biedt de verzorging die een gevoelige huid nodig heeft. Het maakt de zeer droge huid weer lekker soepel. Schapenwolvet is de stof die de Texelse schapenwol zijn unieke textuur en isolerende werking geeft. Omdat Texelse schapen buiten heerlijk kunnen genieten van de frisse zeewind, produceren ze veel lanoline. Dat zorgt ervoor dat hun wol en vacht van hoge kwaliteit is. De lanoline houdt hem in uitstekende conditie. Daarom werkt het ook zo genezend voor de huid. Onze lanoline-crème is op natuurlijke basis, vrij van mineralen, oliën en parabenen. Ook voor andere mooie verzorgingsproducten van Texelse bodem, zoals onze lijn die verrijkt is met schapenmelk, kun je in onze webshop terecht.


Mooie Texelse wolproducten

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan puur Texelse producten. Denk aan zachte verzorgingsproducten, maar ook aan echt Texelse schapenvachten. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Echte Texelse delicatessen zoals Wezenspyk-kaas en speciaalbieren.
  • Een groot aanbod aan Texelse verzorgingsproducten.
  • Verschillende kleuren vachten, zoals een zwarte schapenvacht.
  • Medicinale schapenvachten van hoge kwaliteit.
  • Texelse wolproducten zoals sloffen en hielbeschermers, en nog veel meer!

Het bijzondere aan Texelse producten

Niet alleen onze lanoline-crème, maar ook onze andere Texelse wolproducten en schapenvachten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ze dragen het keurmerk ‘Echt Texels Product’, wat betekent dat de producten afkomstig zijn van schapen die ook echt op Texel hebben geleefd en hebben genoten van de zilte zeelucht en het unieke Texelse klimaat. Dat garandeert ook meteen de kwaliteit van de producten. De Texelse schapenvacht is namelijk bijzonder. Door de invloed van de zon, de zilte wind en grond ontwikkelen Texelse schapen door hun schapenwolvet een stugge, zachte en isolerende vacht. Dat maakt niet alleen de lanoline-crème van het eiland zo goed, maar ook de vacht zelf.


Bestel jouw Texelse producten gemakkelijk online

Onze webshop brengt de sfeer en smaak van Texel dichtbij, waar in Nederland je ook woont. We bezorgen de mooiste Texelse producten door heel het land. Door onze snelle levering en goede service heb je je schapenwolcrème (en andere producten) razendsnel in huis. Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan doen we je bestelling diezelfde dag nog op de post. Neem eens een kijkje in onze collectie en ontdek wat voor moois Texel allemaal te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk warm vloerkleed van schapenvachten, lekkere verzorgingsproducten of heerlijk Texels eten en drinken, bij Texelse Producten vind je precies wat je zoekt. Daarmee geniet je ook thuis van de sfeer en smaak die het Waddeneiland zo bijzonder maken!

Nieuwe producten