Houten kist oud hout 46*32*22 cm

€ 11,95
Op voorraad

Productbeschrijving

Deze veilingkist met oudhout look is een erg populair product. Het hele jaar door te gebruiken als mooie verpakking voor streekproducte en dranken.

Streekproducten in veilingkist

Veilingkisten worden al jaren veel gebruikt bij landbouwbedrijven. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor het verpakken van landelijke streekproducten.
Wanneer de producten zijn verpakt in deze veilingkist vallen ze op in iedere de winkel.  De landelijke en natuurlijke uitstraling van de veilingkist is erg geschikt voor vers artikelen zoals groente en fruit.

Veilingkist voor dranken

De kisten zijn geproduceerd van stevig hout en goed gelijmd, hierdoor kan de kist de zware inhoud dragen. Dit is de reden dat de kisten veel worden gebruikt door drankenhandels, slijterijen en verkopers van sappen. Verschillende flessen van glas vol met drank kunnen veilig worden verpakt en vervoerd in deze kisten.

Een pakket van streekbieren die verpakt zijn in een veilingkist past bij het plaatje dat het bier authentiek is en gebrouwen met vakmanschap. Robuust is de het steekwoord uitstraling van beide producten.

Stapelbaar

De kisten zijn goed stapelbaar, hierdoor is deze geschikt op gestapeld te vervoeren. Naast een mooi geschenk voor de klant is het ook nog een een erg functionele verpakking voor u.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Houten kist oud hout 46*32*22 cm
Uw waardering
Slava Yurthev Copyright